INDIA VS NEW ZEALAND T20 SQAUD AND LIVE MATCH

INDIA VS NEW ZEALAND SQAUD AND LIVE MATCH

India vs New Zealand Live T20 Match : India vs newzealand का मुकाबला 17 नवम्बर 2021 को भारत में राजस्थान राज्य के Jaipur स्टेडियम में खेला जाएगा | भारत की और से रोहित शर्मा कप्तानी करेंगे न्यूज़ीलैण्ड की और से कप्तानी कैन विलियमसन करेंगे | India vs New Zealand के बिच शाम 7 बजे से यह मुकाबला शुरू होगा, जो की 20-20 ओवर का खेला जाएगा | आज हम इस लेख में आप सभी लोगो को बताने वाले है की India vs New Zealand सीरिज में कौन-कौन खिलाडी शामिल है और कौन कौन शामिल नहीं है | भारत की और से सबसे बड़े खिलाडी विराट कोहली इस सीरिज में नहीं है, New Zealand की टीम ICC T20 world कप फाइनल हराने के बाद सीधे राजस्थान के जयपुर स्टेडियम में आये है |

India vs New Zealand Live T20 Match: India vs newzealand match will be played on 17 November 2021 at Jaipur Stadium in Rajasthan state in India. Rohit Sharma will captain India for Kane Williamson will captain New Zealand. This match between India vs New Zealand will start from 7 pm, which will be played of 20-20 overs. Today in this article we are going to tell you all the players who are involved in the India vs New Zealand series and who are not. Virat Kohli, the biggest player from India, is not in this series, New Zealand’s team has come straight to the Jaipur Stadium in Rajasthan after defeating the ICC T20 World Cup final.


India VS New Zealand First T20 Squad 

India vs New Zealand First T20 Squad के बारे में जानना चाहता है तो आप यह लेख पूरा पढेंगे | आप सभी लोगो को में बता दू की भारत बनाम न्यूज़ीलैण्ड सीरिज में भारत की और से विराट कोहली नहीं खेलेंगे | चलिए अब हम उस बात को करते है जिसे पढ़ने के लिए आप यहाँ हमारे इस लेख में आये है , चलिए हम दोनों टीम के खिलाडियों के नाम आप को बताते है –

If you want to know about India vs New Zealand First T20 Squad, then you will read this article completely. Let me tell you all that Virat Kohli will not play for India in India vs New Zealand series. Let us now do the thing that you have come here in this article to read, let us tell you the names of the players of both the teams –

भारतीय T20 Squad – 

  1. रोहित शर्मा (Rohit Sharma) (C)
  2. लोकेश राहुल (Lokesh Rahul) (W)
  3. रुतुराज गाईकवाड (Rutu Raj Gaikwad)
  4. श्रयेश अय्यर (Shrayesh Iyar)
  5. सूर्य कुमार यादव (Sury Kumar Yadav)
  6. वेंकटेश अय्यर (Vekteshvar ayyar)
  7. दीपक चाहर (Deepak Chahar)
  8. हर्शल पटेल (Harshal Patel)
  9. मोहमद शिराज (Mohmad Shiraj)
  10. आवेश खान (Aavesh Khan)
  11. अक्षर पटेल (Akshar Patel)

न्यूज़ीलैण्ड T20 Squad – 

  1. डेरिल मिट्चेल (Deril Mitchel)
  2. मार्क चैपमैन (Mark Chaipman)
  3. मार्टिन गुप्तिल (Martin Guptil)
  4. ट्रेंट बौल्ट (Trent Boult)
  5. टीम सऊदी (Team Sauthi) (C)
  6. इस शोड़ी (Ish Shodi)
  7. जैमी निशम (Jemi Nisham)
  8. मिट्चेल सेंटनर (Mitchal Sentner)
  9. एडम मिलने (Adam Milane)
  10. काइल जेमिशन (Kayle Jeminsion
  11. Philips (W)

india vs newzealand t20 squad



आशा करता हु आपको लेख पसंद आया होगा अगर आप लोगो को हमारा यह लेख पसंद आया है तो एक प्यारा सा कमेंट कमेंट बॉक्स में जरुर करे ताकि हमें सपोर्ट मिलाता रहे है | लेख पढ़ने के लिए धन्यवाद, आपका दिन शुभ रहे I hope you have liked the article, if you people have liked this article of ours, then do a lovely comment in the comment box so that we keep on adding support. thanks for reading the article have a nice day


Updated: January 13, 2022 — 5:15 am

The Author

Chirag Suthar

Leave a Reply

Your email address will not be published.